Zondag 26 mei ontdekken en vieren we het verhaal van de wonderlijke ontmoeting van Jezus met de kleine man Zacheüs. Zijn stadsgenoten moesten niet veel van hem hebben, hadden vooroordelen over hem. En tòch wilde Jezus juist bij hem thuis eten. Dus kom uit je bubbel, en ontdek meer over dit verhaal! Voor jong en oud, met een maaltijd.

Kliederkerk is op een vrolijke en creatieve manier een Bijbelverhaal proeven en ervaren, gericht op ouders, tieners en kinderen, maar eigenlijk is iedereen welkom. Vooraf aanmelden kan via onderstaande aanmeldknop.

Voor meer vragen over Kliederkerk kan je contact opnemen met dominee Robert: domineerobert@deopenhofvoorburg.nl / 06-43006247

En wil je geen Kliederkerk missen? Schrijf je via de aanmeldknop in voor de nieuwsbrief! Na 26 mei is de volgende Kliederkerk op 22 september.