Woensdag om de week is er van 9:00-10:00 uur een Ouder Kind 0-4 ontmoeting in de Bij Bosshardt Buurtkamer in Voorburg. Ouders en kinderen in de leeftijd van 0-4 welkom om elkaar te ontmoeten. Om 9:30 maken we spelenderwijs kennis met een verhaal uit de Bijbel. Het verhaal wordt voorgelezen uit de Babybijbel, we zingen een paar liedjes, en er is een spelopdracht om samen met je kind uit te voeren. We sluiten af met wat lekkers om te eten. Uiteraard is er koffie, thee en niet te vergeten koek! De komende data zijn 10 & 24 april, 8 & 22 mei.

De Ouder Kind 0-4 ontmoeting is een initiatief van de Koningkerk. Het doel is om meer verbinding tussen ouders en kleine kinderen in de wijk te laten ontstaan. We willen zo ook graag nieuwe doelgroepen verwelkomen in onze Buurtkamer, en spelenderwijs iets delen van Gods liefde voor alle mensen. In februari en maart 2024 heeft er een pilot gedraaid, en was dat was hele mooie start met ouders en kinderen die elkaar nog nooit hadden ontmoet! Vandaar dat we een vervolg geven aan dit initiatief.

Meer informatie bij dominee Robert Stigter, 0643006247, domineerobert@deopenhofvoorburg.nl.