Ontmoeten

Gemeentekringen

Kleine gespreksgroepen, zes bijeenkomsten, over ‘weg van leven’

Lees meer

Ouderenmiddagen

Normaal gesproken hebben we drie keer per jaar een ouderenmiddag, voor Kerst, voor Pasen en in de zomer. Met Kerst en Pasen is er een viering. In alle bijeenkomsten is er volop gezelligheid en ontmoeting. Vanwege corona kunnen we dit niet op de gewone manier voortzetten. Er wordt nagedacht wat we wel zouden kunnen doen samen met de oudere gemeenteleden.

Huiskamermaaltijden

Elke tweede vrijdag van de maand is er een gezellige maaltijd voor gemeenteleden van De Open Hof. We starten met een drankje, gevolgd door een hoofdmaaltijd, een toetje en koffie. De financiële bijdrage is 5 euro. Wie zich opgeeft ontvangt een uitnodiging (e-mail: kkhendriks@live.nl). We verplaatsen ons de eerstvolgende keer naar de ruimte van Diaconaal Centrum Bij Bosshardt. Vanaf 17.00 uur is er inloop. Om 19.30 uur sluiten we het geheel af. De eerst volgende huiskamermaaltijd vindt plaats op vrijdag 11 november 2022.

High Tea

Een aantal keer per jaar een gezellige ontmoeting, van 14.00-17.00 uur. Onder het genot van een kopje thee met iets lekkers luistert u naar muziek of kijkt u naar een interessant programma.

Lees meer

Zondagmiddagconcerten

Al 10 jaar worden er in de Koningkerk geregeld concerten gehouden op de laatste zondagmiddag van de maand. Meer hierover vind je op muziekindekoningkerk.nl

Spelletjesochtenden

Op de eerste woensdag van de maand van 10.30-11.30 uur komt er een groepje bij elkaar om spelletjes te doen.