Taizé-avond 26 november

Voor wie het fijn vindt om te zingen, te mediteren en God in stilte te ontmoeten: Op zondag 26 november is er een Taizé Avond in de Koningkerk. Om 17:15 kan je de liederen van de avond meerstemmig leren tijdens de zangrepetitie o.l.v. Jeroen Bosman (ook welkom zonder zangervaring). Vanaf 18:15 ben je welkom om mee te eten en om 19:30 begint het Avondgebed in Taizéstijl. Losse onderdelen van het programma bijwonen kan ook. 

Taizé Avondgebeden zijn gebaseerd op de gebedsdiensten zoals die plaatsvinden in het klooster van Taizé in Frankrijk, met meditatieve liederen die in allerlei talen worden gezongen. 

Om een beeld te krijgen van hoeveel mensen we kunnen verwachten voor het eten is aanmelden zeer gewenst. Stuur een e-mail naar Carolien Sleven via taizevoorburg@gmail.com of spreek Carolien of Joke Wittekoek even aan na de zondagochtenddienst. Er zal een collectebus staan voor een vrijwillige bijdrage. We kijken ernaar uit je te ontmoeten! (p.s. De eerstvolgende Taizédienst is pas weer in maart!)