Vrijdag 22 december 2023 ben je van harte welkom bij de Kerstwandeling in en door de wijk Bovenveen in Voorburg. Al wandelend door je eigen stad kom je allerlei karakters uit het Bijbelse Kerstverhaal tegen. Loop mee met Jozef en de zwangere Maria die op weg zijn naar Bethlehem, ontmoet de herders met hun kudde schapen, luister naar het engelenkoor dat vanuit de hemelse hoogte zingt over een nieuwe koning, kijk naar de sterren samen met de wijzen uit het oosten, en ga op zoek naar een heel bijzondere baby.

Deze eerste editie van de Kerstwandeling in Voorburg is een co-creatie van wijkvereniging Fenomeen Bovenveen, de Koningkerk, WOEJ, Juliana Bloemen, Cake-Bake&Love, ATV Nicolaas Beetslaan, Middin Trefpunt Bovenveen, Bakker Beertje, Reakt en vele andere maatschappelijke partners en winkels in de wijk Bovenveen.

De Kerstwandeling begint om 17:00 uur. Het vertrekpunt is achterzijde van de Koningkerk, bij de Staringkade. Het laatste moment om te starten met de wandeling is 20:00 uur. De Kerstwandeling duurt drie kwartier tot een uur en is geschikt voor alle leeftijden. De kerstwandeling is zo in elkaar gezet dat deze ook bij winterse omstandigheden, regen, wind of sneeuw doorgang kan vinden. Belangrijk is dat de wandelaars zich daar goed op kleden.

Meer informatie via fenomeenbovenveen@gmail.com of domineerobert@deopenhofvoorburg.nl. Wil je helpen met organiseren? Of vind je het leuk om een van de vele vrijwillige toneelspelers te zijn die we voor de verschillende scènes nodig hebben? Laat het ons weten!