Om 19.00 uur is er een gesprekskring onder leiding van ds. Arlette Brabander naar aanleiding van het boekje ‘Geloven in seizoenen’ geschreven door René van Loon. Geïnteresseerden zijn van harte welkom.

Herfst en winter, lente en zomer: ieder seizoen heeft zijn eigen sfeer. Na de stormachtige herfst en de koude winter komt altijd weer de lente en een vreugdevolle zomer. Veel hiervan is herkenbaar in het persoonlijk geloofsleven: de herfstige verlieservaring, maar ook de opbloeiende voorjaarsvreugde. Ook in het kerkelijk leven zijn er tijden van terugloop en overleven, maar ook van nieuwe bloei. Welke duiding is er aan de verschillende fases te geven? Welke bemoediging is te vinden in Bijbelverhalen? En zijn eeuwenoude beloftes nog steeds een bron van hoop voor ons?

Deelnemers die dat willen zijn in de gelegenheid de maaltijd te gebruiken (inloop vanaf 17.00 uur, start maaltijd 18.00 uur). We starten met een drankje, genieten van de maaltijd bestaande uit erwtensoep en pannenkoeken en sluiten af met een toetje en koffie. Kosten zoals gebruikelijk € 5. Voor de maaltijd moet je je tevoren opgeven (e-mail: kkhendriks@live.nl).

Het is mogelijk één of beide programmaonderdelen te bezoeken.