Uitnodiging

🌹 Dank-je-Wel ! 🌹

Zaterdag 15 april is het zover. Nu de Corona-jaren achter ons liggen grijpen we de kans om voor de Protestantse Gemeente Voorburg een dank-je-wel-avond te organiseren. Voor allen die zich – hoe dan ook – hebben ingezet voor de gemeente, ons financieel hebben gesteund, de leden die ons een warm hart toedragen en hen die zich de komende jaren willen inzetten. We bedanken hen, we bedanken elkaar! Of je nu bij de Oude Kerk of bij de Koningkerk kerkt. Doe mee en kom ook. Alvast welkom.
Sámen gaan we genieten van een musical van een toneelgroep die is ontstaan vanuit de Protestantse Gemeente te Rijswijk. En het leuke is: er speelt een vijftal gemeenteleden
uit Voorburg mee!

🌹 Programma zaterdag 15 april  🌹

(alle activiteiten vinden plaats in de Koningkerk)

  • 17.00 uur Start met soep & brood-maaltijd samen met de spelers.

Voor dit onderdeel moet je je per e-mail opgeven: kkhendriks@live.nl

  • Vanaf 18.00 uur Ontvangst met koffie/thee en wat lekkers voor iedereen!
  • 19.00 uur Musical Vis-á-Vis. Uitvoering deel I, pauze en deel II.
  • 21.00 uur Afsluiting met een hapje en een drankje

🌹 De musical Vis-á-Vis 🌹

De musical heet ‘Vis-á-Vis’. Deze musical heeft als onderliggend basisthema: “Het verschil tussen kijken en zien”. Het gaat dus over de vraag: kijk je bij de mens tegenover jou naar het uiterlijk? Of zie je de mens erachter met een verhaal, met dezelfde zorgen als jezelf? Hoe beïnvloedt jouw blik jouw gedrag?

In het hoofdverhaal staan de supermarkt manager JP Haring en de visboer Arie Ichtus tegenover elkaar. In deze – en andere rollen zijn verschillende thema’s verwerkt (zoals duurzaamheid, milieu, gezondheid, nieuwsgierigheid en geweten).

In totaal bevat het stuk 19 rollen, die door spelers tussen 14 en 87 jaar gespeeld worden. De muziek wordt door een band van 5 musici gespeeld: piano, viool, fluit, gitaar en percussie. In de musical zijn 9 liederen verwekt. Alle verdere informatie treft u in het programmaboekje.

We maken er voor al onze gemeenteleden vooral een fijne avond van. Welkom en vooral   ‘dank-je-wel’. Want daar gaat het om.