De dominees

Neem contact op

Contact met de (interim) dominees:

Ds. Carel van der Meij

Na het vertrek van de predikanten van De Open Hof heeft de kerkenraad mij daarom gevraagd of ik beschikbaar ben voor, zoals dat wordt genoemd, hulpdiensten. Dat doe ik graag. Ik ben wel met pensioen (sinds afgelopen najaar), maar nog fit zat. Vooralsnog is afgesproken dat ik een aantal keren dienst doe op zondag. Daarnaast ben ik beschikbaar voor crisispastoraat en voor het voorbereiden en leiden van uitvaarten. Nadere afspraken zullen worden geregeld in overleg met de toekomstige ambulant predikant en de consulent, ds Giel Schormans.

Voor veel mensen ben ik geen onbekende, omdat ik ruim tien jaar voorganger in de Koningkerk ben geweest. Dat is wel tien jaar geleden, maar tien jaar is geen eeuwigheid. Als iemand me nodig heeft ben ik te bereiken via telefoon (06 1805 7070) of e-mail (vdmeijc@kpnmail.nl).

Carel van der Meij

 

Ds. Arlette Brabander-Schuytvlot

Vanaf juni zal ik aan de slag gaan als ambulant predikant in uw gemeente. De afgelopen jaren heb ik gediend als gemeentepredikant in Benthuizen en als ambulant predikant in De Lier en Voorhout. Als predikant vind ik het fijn om mensen met elkaar te verbinden en Gods liefde voor alle mensen zichtbaar te maken. Ik ben 47 jaar oud, getrouwd met Eric en moeder van drie zonen, Pepijn, Olivier en Constantijn. Alle drie jongens zitten inmiddels op de middelbare school. Wij wonen met ons gezin in Wassenaar. Naast het gezinsleven vind ik het heerlijk om buiten te zijn met onze hond en te zwemmen in de zee door alle jaargetijden heen. Als u mij nodig heeft ben ik bereikbaar op mijn mobiel: 06-26526096 of per e-mail: aschuytvlot@hotmail.com.
Ik kijk er naar uit om bij u op bezoek te gaan en met u kennis te maken.

 

N
Taken

Iedere dominee heeft zijn eigen pastorale werkgebied

Stuur ons een mailtje

U kunt ons rechtstreeks een bericht sturen. Deze wordt bezorgd bij onze secretaris. U krijgt binnen 3 werkdagen reactie.