De dominees

Neem contact op

Contact met de dominees:

ds. Els van der Wolf-Kox

Els van der Wolf-Kox (1965) is sinds september 2013 predikant van de Protestantse Wijkgemeente De Open Hof te Voorburg. Zij doet dit werk samen met haar echtgenoot en collega, Jan van der Wolf. Hiervoor waren zij predikant in de Protestantse Gemeente Zeewolde (1999-2013) en in de Hervormde Gemeente van Veenwouden (1993-1999).

Geloven is voor Els vooral vertrouwen op God. Stilte en meditatie vanuit de christelijke traditie zijn belangrijk geworden voor haar. Ook als oefening om steeds weer te onderscheiden waar het op aan komt. Zij geniet van het veelzijdige van het predikantschap. In haar werk is zij vooral uit op verbinding. Verbinding met elkaar, verbinding met God.

Els houdt van zingen, luisteren naar muziek, een stevige wandeling, lekker uitwaaien aan zee. Zij is moeder van drie volwassen zonen.

Telefoon: 070-2128279, e-mail: evanderwolfkox@gmail.com

De vrije dag van ds. Els van der Wolf is zaterdag.

 

ds. Jan van der Wolf

Jan van der Wolf (1962) groeide op in Vlaardingen. Na zijn studie theologie in Utrecht werkte hij drie jaar als pastoraal werker in Pijnacker. In juni 1993 werd hij samen met zijn vrouw Els bevestigd tot predikant van de Hervormde Gemeente Veenwouden (Friesland). In januari 1999 werden zij samen verbonden aan Zeewolde. In september 2013 volgde de overstap naar de Protestantse Gemeente Voorburg.

Jan ziet als zijn grootste uitdaging: mensen helpen te ontdekken dat zij door God gekend en onvoorwaardelijk geliefd zijn. Die onvoorwaardelijke liefde geeft immers een ongekende vrijheid en vreugde. Zijn wens is dat ieder mens die op zijn pad komt daar iets van ervaart. Het spreekt voor hem vanzelf dat dit niet ophoudt bij de grenzen van de kerk.

In zijn werk heeft Jan altijd oog voor jongeren gehad. Hij heeft ondervonden dat sociale media, met name Facebook, daarbij grote mogelijkheden bieden. Andere passies zijn: hardlopen en fotografie. Els en Jan hebben drie kinderen.

Telefoon: 070-2128279, e-mail: jtvanderwolf@gmail.com

De vrije dag van ds. Jan van der Wolf is zaterdag.

N
Taken

Iedere dominee heeft zijn eigen pastorale werkgebied

Stuur ons een mailtje

U kunt ons rechtstreeks een bericht sturen. Deze wordt bezorgd bij onze secretaris. U krijgt binnen 3 werkdagen reactie.