Loop jij geld mis? Weet jij of je alle steun van de overheid ontvangt waar je recht op hebt? Laat er voor de zekerheid door onze vrijwilligers naar kijken!
Beste mensen,
De prijzen in de supermarkt en de huur stijgen maar door. De centrale overheid en de gemeente Leidschendam-Voorburg doen hun best en stellen geld beschikbaar om jou te helpen. Maar……..……… we weten dat de beschikbare ‘potjes’ niet altijd worden benut. Hierdoor lopen mensen geld mis en misschien jij ook wel, terwijl je er wel recht op hebt. Laat ons samen uitzoeken of je recht op ondersteuning hebt! We checken alle beschikbaar gestelde ‘potjes’. Verschillende vrijwilligersorganisaties werken samen om dit probleem in Leidschendam-Voorburg op te lossen. De Schuldhulpmaatjes, het Leger des Heils en Kerk-in-Actie doen dit met elkaar. Een hulpprogramma is gemaakt en schuldhulpmaatjes stellen hun tijd beschikbaar om na te gaan of jij nog ergens recht op hebt.

Wat moet je doen?
Als je wilt laten controleren of je nog ergens recht op hebt, moet je dit even laten weten.
Drie mogelijkheden:
 Liefst per e-mail naar sameneropvooruitLV@gmail.com;
 Of even langslopen bij huiskamer Bij Bosshardt in de Koningkerk (woensdag en donderdag tussen 10.00 uur – 12.00 uur en 13.00 uur – 15.00 uur);
 Lukt dat niet dan kan je ook bellen (06-389.26.344).
Je wordt vervolgens uitgenodigd voor een afspraak op een donderdagochtend en we geven aan welke gegevens je moet meebrengen. In ongeveer een half uur weet je dan of je nog ergens recht op hebt wat je nog niet wist.
Écht doen. Het kan financiële problemen voorkomen en je loopt geen geld mis!

De vrijwilligers van Samen Erop Vooruit