Vanaf zondag 26 september kun je zo naar de kerk komen. Je hebt geen uitnodiging meer nodig om een kerkdienst bij te wonen. Dat stemt ons dankbaar. Je hoeft niet van tevoren te plannen. Er is geen registratie bij de ingang. Heel hartelijk welkom in de kerk! Om te beginnen aanstaande zondag bij de feestelijke startdienst, o.l.v. ds. Jan en Els van der Wolf, met als thema ‘Van U is de toekomst!’

 

Hoe zorgen we voor een veilig (corona-)klimaat in de kerk?

* Voor en na de dienst wordt er stevig geventileerd.

* Bij de ingang is er desinfecterende handgel en je jas neem je mee naar je plek (dus we gebruiken de garderobe niet).

* De kerk wordt zo ingericht dat er gepaste afstand tussen de zitplaatsen is. Onze kerkzaal is groot genoeg om zo’n 160 mensen te ontvangen en daarbij gepaste afstand te bewaren. Ook zullen er speciale ‘anderhalve-meter-plekken’ zijn, voor wie zich alleen veilig voelt als er echt anderhalve meter onderlinge afstand is.

* We houden rekening met elkaar en geven elkaar de ruimte, ook bij het in- en uitgaan van de kerk.

* Als je verkoudheidsklachten hebt of corona in je nabije omgeving blijf je thuis.

 

Na de kerkdienst is er buiten koffie met iets lekkers. De kerkenraad beraadt zich nog op de mogelijkheid om weer binnen koffie te drinken en neemt daarbij ook de wens om zittend koffie te drinken mee. Uiteraard blijft het mogelijk de kerkdienst thuis te volgen via internet, op Kerkomroep.nl (bij Koningkerk, Voorburg) en via Youtube (bij De Open Hof, Voorburg)

 

Namens de kerkenraad,

Bruun Feijen

….