Update

Vanwege te weinig belangstelling gaat het geplande busreisje helaas niet door.

>

>

 

Hierbij nodigen we u van harte uit voor een busreisje op donderdag 6 juli.

Programma:

We laten ons naar het “Oude Ambachten en Speelgoed Museum” in Terschuur rijden. Daarvoor vertrekken we om 9.30 uur vanaf de Koningkerk. Rond 11.00 uur worden we in het museum verwacht. De koffie met gebak staat voor ons klaar. Vervolgens dwaalt u op uw gemak door het museum en kunt u zich verwonderen over al het oude en mooie wat onze (voor)ouders ons hebben nagelaten. Uniek is dat bijna niets achter glas staat. Je mag dan ook alles aanraken en kunt het van dichtbij bekijken. We gebruiken met elkaar, in een voor ons gereserveerde zaal, de lunch: Oma’s soep, broodje ham/kaas/kroket, koffie, thee, melk, karnemelk. We kunnen zo wat tot rust komen, energie verzamelen voor de middag. Na de lunch zetten we onze reis door het museum voort. Bij mooi weer zijn er ook buitenactiviteiten.Tot 15.00 uur kunt u nog een drankje bestellen. Om 15.30 uur stappen we in de bus die ons rechtstreeks naar de Koningkerk rijdt. Daar worden we ontvangen door de thuisblijvers. We genieten van een glaasje sap en een zoet of hartig hapje. Uiterlijk 18.00 uur sluiten we dit busuitje af.

De dagtocht staat open voor senioren van de De Open Hof. Er is plaats voor 45 personen (wie het eerst komt, wie het eerst maalt). De kosten zijn € 55,00, all-in. Mocht dit een probleem zijn dan is een diaconale tegemoetkoming mogelijk. Neemt u dan contact op met Will Merx. U maakt dit bedrag over op de bankrekening van de Diaconie Wijkgemeente De Open Hof NL95 INGB 0008 0343 72 onder vermelding van “ Dagtocht 2023”

Fysiek moet u wel in staat zijn de bus in en uit te stappen. We geven wel een arm of een steuntje in de rug. Een rollator is geen probleem. Met dieetwensen wordt zeker rekening gehouden. Geeft u dit door bij de inschrijving.

U heeft tot 31 mei de tijd om zich, telefonisch of per email, aan te melden bij Will Merx, tel. 070-3860674, e-mail: willmerx@hotmail.com o.v.v. busreis 2023, naam en adres, eventueel dieetwensen. We hopen dat er veel enthousiaste senioren Koningkerkers zich aanmelden. Na drie jaar geen bustocht hopen we op een volle bus.

De bustochtcommissie, Connie de Bakker, Anita van Bavel, Margriet Kimmel, Will Merx, Miranda de Ruiter.