Op zaterdag 11 februari komt De Vliegende Speeldoos https://devliegendespeeldoos.com naar de Oude Kerk om samen met max. 75 kinderen van 4 t/m 12 jaar in 1 dag een musical te studeren en uit te voeren. De kinderen krijgen allemaal een rol en worden ondersteund door professionele acteurs, zangers en dansers. Aan het einde van de dag wordt er een fantastisch en stralend optreden gegeven.

De musical is gebaseerd op het Bijbelboek Esther. Het oefenen is zaterdag overdag, de voorstelling begint om 18.30 uur. Alle (klein)kinderen, vriendjes, buurkinderen etc zijn welkom overdag en de hele gemeente is welkom voor de voorstelling.

OPGAVEFORMULIER MUSICAL ESTHER is te vinden op de website van de Martini Gemeente: https://oudekerkvoorburg.nl/musical-esther-11-februari-2023/

Hulp gezocht – Musical in 1 dag – 11 februari

Wil je als volwassenen ook graag ervaren hoe de musical Ester in 1 dag samen met de kinderen tot stand komt? Kom dan de organisatie helpen in de Oude Kerk. Er zijn verschillende soorten hulp nodig: catering, soep koken van tevoren, een groepje begeleiden, knutselspullen organiseren en knutselgroep leiden. Wil je meehelpen? Meld je dan aan via koningskinderen@deopenhofvoorburg.nl