home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Secretaris en commissieleden gezocht voor het dovenpastoraat

Al 50 jaar zet het dovenpastoraat zich in voor kerkelijke activiteiten en pastorale zorg voor dove mensen in Den Haag en omstreken. Zij doet dit in samenwerking met een dovenpredikant en met steun van de Koningkerk, onze thuisbasis.

Twee keer per maand wordt een gecombineerde kerkdienst gehouden (horende en dove gemeenteleden samen, met een tolk). Daarnaast organiseren we ook diensten en kerkelijke activiteiten speciaal voor dove mensen. Het overgrote deel van het bestuur heeft samen met dominee Jan Kievit vele jaren samen opgetrokken.

Een aantal bestuursleden, onder wie de secretaris, heeft beslist dat de tijd is aangebroken om het stokje over te dragen. Zo zoeken we onder andere een secretaris. Tijdens onze vergaderingen (4 à 5 keer per jaar) is een tolk aanwezig.

Wie wil als lid of als secretaris het pastoraat komen versterken? Neem voor meer informatie contact op met onze voorzitter: Desirée Siemerink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )!

Maya Verhoeve

 

Copyright © 2020 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.