home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

De diaconie zoekt mensen om nieuwe initiatieven te ontwikkelen.

Diaconie 2019De diaconie wil zich in de zomervakantie gaan bezinnen op haar rol in de plaatselijke samenleving in Voorburg vanuit sociaal oogpunt.
De (financiële) positie van onze diaconie is sterk veranderd nu de grond van het voormalige verpleeghuis Rustoord is verkocht en dat betekent dat het diaconale budget anders wordt van samenstelling.

Op dit moment zoeken we daarom actieve meedenkers met een visie. Mensen die inzicht hebben in het maatschappelijke speelveld en daar zo mogelijk actief in zijn. Mensen die hun tijd beschikbaar willen stellen om deel te nemen in de projectgroep of de klankbordgroep.

Daarnaast zijn ideeën en suggesties natuurlijk altijd welkom.

Om deel te nemen aan het project kunt u ambtsdrager zijn, maar het is niet noodzakelijk. Enige kennis van het maatschappelijk speelveld is wel gewenst en uiteraard de bereidheid om deel te nemen aan veelkleurige discussies die nieuwe ideeën moeten opleveren voor de positie van de diaconie. En dat natuurlijk in overleg met alle gemeenteleden, ambtsdragers en predikanten.
We willen graag zo mogelijk voor de zomervakantie de project- en de klankbordgroep samengesteld hebben.

Om u een indruk te geven:
Voor de projectgroep denken we aan een vergaderfrequentie van ongeveer éénmaal per twee weken. Voor de klankbordgroep wordt gedacht aan een frequentie van éénmaal in de vier á zes weken.

Bent u in staat en bereid om aan bovenstaande activiteiten deel te nemen, laat het dan even weten of vraag om nadere informatie.

Jan Hendriks, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
tel.: 06-389.26.344.

 

Copyright © 2020 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.