home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Nieuwe gemeentekringen : Levensvragen

levensvragenNa de zomer komen er opnieuw gemeentekringen. We vinden het als geloofsgemeenschap belangrijk dat er plekken zijn waar mensen elkaar ontmoeten rondom geloof. Een gemeentekring is een groep van zo’n 8 mensen, die 6 keer bij elkaar komt, van november tot Pasen, bij één van de deelnemers thuis (meestal roulerend) voor een goed gesprek.

Dit jaar gaat het over levensvragen. Waar kom ik vandaan? Hoe maak ik mijn omgeving mooier? Welke keuzes maak ik? Onze antwoorden daarop spiegelen we aan de weg van Jezus. Wat inspireert ons daarin? Maar ook: wat zouden wij anders doen? Sommige thema’s komen terug in kerkdiensten.

Warming up avond gemeentekringen
Ga je meedoen of vraag je je af of dit iets voor je is? Kom dan naar de startavond op donderdag 26 september om 20.00 uur in de kerk. We vertellen dan meer over de thema’s en over de manier waarop we met elkaar in gesprek willen zijn. Voor deze startavond hoef je je niet op te geven. In de 2e helft van oktober hoor je wanneer en waar je wordt verwacht.

Als je mee wilt doen met de kringen, moet je je aanmelden. Ook als je al eerder meegedaan hebt, moet je je opnieuw aanmelden. Dat kan nu al per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Geef daarbij twee avonden in de week aan waarop je zou kunnen of kies voor de middagkring. Vanaf 1 september liggen er ook intekenlijsten in de kerk.

Ds. Jan en Els van der Wolf

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.