home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

22 juni: Zomerconcert Academy of Vocal Arts

De Academy of Vocal Arts brengt dit jaar in Voorburg het jaarlijkse zomerconcert! 

In de Koningkerk valt er op zaterdagmiddag 22 juni veel te beleven en te genieten van de frisse en verrassende klanken van 100 jeugdige zangers tussen 6 en 16 jaar.

De concertkoren van de Academy of Vocal Arts (ACVA) in Den Haag zijn geen onbekenden in de Voorburgse Koningkerk: regelmatig traden het Haags Kinderkoor, Musicanti en Vocaal Ensemble Cantamare op in de concertreeks van de lunchconcerten.

Dirigent Silvère van Lieshout over het naderende zomerconcert: “Bij dit zomerconcert zijn veel meer kinderen betrokken dan bij de lunchconcerten, waar alleen onze concertkoren van zich lieten horen. Bezoekers krijgen nu een indruk van wat er muzikaal mogelijk is met jonge kinderen; de verschillende groepen zijn afzonderlijk, maar ook samen te horen, en zo wordt een speels palet getoond van mooie koormuziek.

Het repertoire is dit jaar heel bijzonder; het is samengesteld met als uitgangspunt een ‘Musical Journey’ vanuit allerlei verschillende gezichtspunten: van oud tot hedendaags, voor jong tot oud, het zit er allemaal in.”

Het concert is niet gratis. De opbrengst komt ten goede aan het nieuwe onderkomen van de ACVA. Wie benieuwd is naar het programma en er graag bij wil zijn, kan voor tickets terecht op de website: www.acva.nl.

Verdere interviews en foto’s: www.acva.nl | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 070-3249778

 

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.