home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Kerkdiensten komende week

Het Paasfeest is in de kerk het grootste feest. Er zijn de komende dagen vier kerkdiensten hier in de kerk, die allemaal een eigen verhaal en sfeer hebben. Je bent welkom in iedere dienst, ook als er geen ervaring mee hebt! Meer weten? Vraag het gerust, bv. aan de dominee of aan één van de mensen met een badge.

Op Witte Donderdag, 18 april om 19.30 uur ontdekken we dat Jezus gekomen is om te dienen. We vieren de Maaltijd van de Heer, het avondmaal, in een grote kring.

Op Goede Vrijdag, 19 april om 19.30 uur lezen en overdenken we het lijden van Jezus in een ingetogen sfeer. “Mijn God, mijn God, waarom hebt U mij verlaten!”

Op Paaszaterdag, Paaswake, 20 april om 21.00 uur gaan we door het donker naar het licht in een viering, waarin het om de doop draait. Er is gelegenheid om stil te staan bij je doop en een persoonlijke zegen te ontvangen.

Op Paasmorgen, 21 april om 10.00 uur vieren we het feest van Pasen. De Heer is opgestaan! De cantorij zingt mee en er is een trompettist. Voor basisschoolkinderen is er na een gezamenlijk begin een eigen programma. Voor de jongste kinderen is er oppas. Voor de dienst is er een gezellig paasontbijt.

 

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.