home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Soepmaaltijden met bezinning in 2019

Samen soep eten in de 40dagentijd. Elkaar ontmoeten en stilstaan bij het thema van dit jaar ‘een nieuw begin’. In de 40dagentijd leven we toe naar het feest van een nieuw begin, Pasen. Jezus’ liefde leert ons dat we steeds weer een nieuwe start kunnen maken. En dat we Zijn liefde mogen delen met anderen.

We starten de soepmaaltijden om 18:00 uur met een welkom, een lied en een gebed. Na de soep lezen we een Bijbeltekst en staan daar kort bij stil. We zingen nog een lied, eten fruit en collecteren voor een speciaal uitgekozen doel. We sluiten af met een slotgedachte of gedicht en zingen nog een laatste lied.

U bent allen van harte uitgenodigd voor deze soepmaaltijden. Het is niet alleen een gezellig samenzijn met mensen vanuit twee verschillende kerken, maar ook even stilstaan tijdens de veertigdagentijd. Even weg van de dagelijkse dingen, luisteren naar een lied, gebed en lezing en ondertussen een maaltijd nuttigen. Het geld dat u daarmee uitspaart kan dan ten goede komen aan mensen die dit hard nodig hebben. We hopen u te zien!

Opgeven kan via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of via de lijst die vanaf zondag 24 februari in beide kerken zal liggen.

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.