home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Weekend Halle van 12-15 april

Halle 2Van vrijdag 12 tot maandagmorgen 15 april 2019 gaat een groep kerkleden naar de partnergemeente van de Marktkirche in Halle (am Saale). Een vriendschapsband die al meer dan 30 jaar bestaat.

Vorig jaar was er een bezoek vanuit Halle aan Voorburg en was het thema “Vrede en gerechtigheid”. Veel mensen hebben toen de vriendschap en hartelijkheid ervaren.

Halle ligt in voormalig Oost-Duitsland ongeveer 50 kilometer van Leipzig. De werkgroep Halle-Voorburg organiseert deze uitwisseling al vele jaren met veel enthousiasme. Het programma omvat inhoudelijke (geloofs-)gesprekken, maar er is ook gelegenheid voor (culturele en culinaire) ontspanning.

We worden altijd zeer hartelijk ontvangen en logeren in gastgezinnen. Wil je mee? We vinden het fijn als weer ‘nieuwe’ mensen meegaan.

Opgeven bij contactpersonen:
Arjen van Aalst: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of
Judy van Engeldorp: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.