home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Oecumenische reis 2019 naar Beieren en Tirol (30 mei tot en met 7 juni 2019).

Klosterhotel2018Vanuit het vroegere kerkcluster Goede Herderkerk en Koningkerk in Voorburg Noord, nu onderdeel van respectievelijk de parochie Sint Maarten (in de federatie Vlietstreek) en wijkgemeente De Open Hof, wordt er ieder jaar een oecumenische reis georganiseerd. In 2019 voor de 17e keer.

In voorgaande jaren hebben we als thema alle geloofsrichtingen en geloofsgroepen al gehad en nu ligt de nadruk meer op de natuur en het met mensen uit diverse geloofsgemeenschappen fijn samen op reis gaan.
Voor 2019 staat een mooie 9-daagse busreis op het programma naar Beieren en Tirol.

Vanuit het Zuid-Duitse dorpje Ettal (waar we verblijven in het prachtige vier sterren Klosterhotel Ludwig der Bayer) maken we een aantal onvergetelijke excursies naar prachtige berglandschappen, pittoreske dorpjes, kerken, kastelen en mooie steden. We bezoeken o.a. Boppard, Mannheim, Stuttgart, Garmisch Partenkirchen, München, Inssbruck, Slot Linderhof, Weibersbrunn en Slot Oranienstein in Diez. Kortom een onvergetelijke reis boordevol bezienswaardigheden, gezelligheid en Beierse en Tirolse gastvrijheid.

Gaat u ook mee op deze ongetwijfeld weer mooie, interessante en gezellige reis, waarbij alles voor u verzorgd en geregeld wordt? Wij nemen u graag op in onze reisgroep.

Een uitgebreid programma en inschrijfformulier staan op de websites van de diverse kerken en zijn daar verkrijgbaar of bij reisleider Marja de Goederen (tel. 06-22379776 of e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

Marja de Goederen.

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.