home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Gezocht:Kinderen die met Kerst willen zingen in het kerstkoor

Kinderkoor

Een groep gemeenteleden heeft het plan opgevat om een kinderkoor bijeen te brengen in de leeftijd van de basisschool. We willen graag dat veel kinderen meedoen. De kindernevendienst, de kleinkinderen van oma's en opa's uit de kerk, kinderen van basisscholen en kinderen uit de wijk.

  • Inmiddels is er een selectie gemaakt van eigentijdse liedjes die - naast natuurlijk de traditionele kerstliederen - gezongen zullen worden. We gaan er een mooie kerstmorgen van maken. Meedoen is vooral leuk en eenvoudig:

  •  Elk kind dat meezingt, ontvangt een ingezongen cd en de tekst van de liedjes, zodat je thuis kan oefenen

  • Op zondag 23 december om 11.30 uur oefenen we één keer met elkaar. Kinderen, ouders en begeleiders krijgen daarna een lunch aangeboden.

  • Dinsdag 25 december (Eerste Kerstdag) om 10.00 uur is de uitvoering. De chocomel zal na afloop rijkelijk vloeien, de kinderen ontvangen een foto van hun optreden en een presentje. Wat het is, houden we natuurlijk geheim.

Opgeven voor het kinderkoor is eenvoudig: liefst per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met daarbij de leeftijd van de kinderen. Je kunt ook één van de leden van de werkgroep aanspreken: Lynette de Vries, Jan en Annette Hendriks, Renie Luteijn en Els van der Wolf.

Het zou heel fijn zijn als we er een echte familieviering van kunnen maken.

Jan Hendriks

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.