home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Zing mee met de cantorij van De Open Hof: “The Crucifixion” van John Stainer

De cantorij van De Open Hof is weer begonnen. Naast (veelal meerstemmige) liederen voor de kerkdienst gaat de cantorij aan de slag met een groter project.
Op zaterdagavond 30 maart om 20.00 uur wordt “The Crucifixion” van John Stainer uitgevoerd

in de Koningkerk door een projectkoor bestaande uit leden van de cantorij aangevuld met enthousiaste zangers van buitenaf onder leiding van Andrew Wright en Jeroen Bosman.
Of je de Crucifixion van Stainer nu al kent en het stuk graag nog een keer wil zingen of het stuk nog niet kent en het graag wil instuderen: voel je welkom. Enige zangervaring is wel gewenst.

Wie mee wil doen kan op twee manieren aansluiten:

• Iedereen die begin maart zijn/haar partij van The Crucifixion goed kent of in staat is de eigen partij thuis in te studeren , bijv. met behulp van www.koorpartijen.nl/crucifixion kan een korte ‘aanlooproute’ volgen met 5 repetities op vrijdag 1, 8, 15, 22 maart van 19.30 tot 21.45 uur in de Koningkerk.

• De cantorij begint al eerder met de repetities, ook op vrijdagavond. Iedereen die daaraan mee wil doen is van harte welkom.
Voor de precieze data en tijden kun je terecht bij Marijke van Veenendaal: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .
Voel je vrij om een keer bij de cantorij te komen kijken en vooral mee te doen!

• De generale repetitie vindt plaats op vrijdag 29 maart 2019 van 19.30 tot 22.00 uur in de Koningkerk.

Van de deelnemers vragen we een eigen bijdrage van € 20,--. Als dit bedrag een bezwaar is, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De uitvoering van de Crucifixion op zaterdagavond 30 maart maakt deel uit van de serie maandelijkse lunchconcerten in de Koningkerk.
De toegang voor het Crucifixion-concert is net als alle andere lunchconcerten geheel gratis.
Voor verdere informatie/aanmelden: www.deopenhofvoorburg.nl/lunchconcerten/crucifixion

Copyright © 2018 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.