home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Romantisch pianoweekend op 24 en 25 november

In het weekend van 24 en 25 november a.s. kunt u in het kader van het lunchconcertenprogramma 2018-2019 luisteren naar twee pianoconcerten van twee virtuoze pianisten Andrew Wright en Yiyuan Chen die u laten genieten van de muziek van twee romantische componisten: Brahms en Chopin.

  • Op zaterdagavond 24 november bent u van 20.00 – 21.00 uur van harte welkom voor een concert door Andrew Wright en enkele van zijn leerlingen. Andrew gaat werken van Brahms spelen; wat zijn leerlingen gaan spelen is nog even een verrassing. De tijd en de duur van het concert is bewust zo gekozen om ervoor te zorgen dat ook scholieren naar dit concert kunnen komen luisteren.

  • Op zondagochtend 25 november bent u op de gebruikelijke lunchconcerttijd van 12.00 uur van harte welkom voor een concert van Yiyuan Chen. Hij speelt het Pianoconcert no. 2 van Frederic Chopin. De orkestbegeleiding wordt verzorgd door Andrew Wright op een tweede piano.

 

Zin in een “romantisch weekendje”

Brahms en Chopin zijn beiden  componisten uit de Romantiek. Als u zin heeft in een “romantisch weekendje” bent u van harte welkom om te komen luisteren. Daarnaast bent u natuurlijk van harte uitgenodigd om als u mensen kent die van (piano)muziek houden, als u mensen kent die graag naar een concert (zouden willen) gaan, maar er financieel de mogelijkheden niet voor hebben te vertellen over de lunchconcerten, hen het jaarprogramma te geven of ze gewoon een keertje gezellig mee e nemen naar onze lunchconcerten. Iedereen is van harte welkom.

Copyright © 2018 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.