home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Actueel

De lunchconcerten vieren in 2020 hun 10-jarig jubileum. Nadat het jubileumjaar in februari 2020 met een feestelijke jubileumconcert goed van start was gegaan werd het jubileumjaar door Corona toch heel anders dan we ons hadden voorgesteld.  

Na maanden van radiostilte hopen we in het najaar - met  enkele voorzorgsmaatregelen - toch weer muziek te laten klinken in de Koningkerk. We zijn nu bezig met de voorbereiding van deze najaarsconcerten. Het kader van deze concerten is bekend en na de zomer kunnen we je meer vertellen over de programma's van de najaarsconcerten. 

Kader

De lunchconcerten vonden in de regel plaats op de laatste zondag van de maand. Voor de najaarsconcerten 2020 trekken we die lijn door en ben je van harte welkom op de laatste zondagavond van de maand om 19.30 uur. De concerten duren ong. een uur. Iedereen is welkom en de toegang is zoals altijd: gratis.

Wie naar een zondagavondconcert wil komen moet zich in deze coronatijd vooraf aanmelden via de website www.muziekindekoningkerk.nl. Vanwege corona is er geen koffie/thee na het concert en geen gelegenheid tot napraten. Na het concert zetten we een collectemand klaar voor iedereen die een vrijwillige bijdrage wil geven. Een donatie is natuurlijk ook altijd welkom.  

Op deze website van onze wijkgemeente De Open Hof en in de lokale bladen vind je elke maand de informatie over het eerstvolgende concert. Informatie over eerdere en/of toekomstige concerten vind je op de website www.muziekindekoningkerk.nl. Als je op de hoogte wilt blijven van onze concerten nodigen we je uit om de facebookpagina Muziekindekoningkerk te volgen. 

Copyright © 2020 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.