home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Volgend concert

Open podium

Op zondag 27 mei, de laatste zondag van de maand mei, is het (dus) weer lunchconcertenzondag.  Mede door de netwerken van Andrew Wright en Wim Keijzer hebben we u (ook) in het lunchconcertenprogramma 2017-2018 kunnen laten kennismaken met een keur aan musici uit binnen- en buitenland en erg goede koren uit Voorburg e.o. te gast gehad. Binnen de jaarprogramma’s van de lunchconcerten nemen de open podia een bijzonder plekje in. In een open podium lunchconcert is iedereen die zich op een of andere manier met onze wijkgemeente De Open Hof verbonden voelt van harte uitgenodigd om zijn of haar muzikale kunnen te laten horen of om op te treden met een zang- of muziekgroep waar hij of zij lid van is, etc..  

Op 27 mei gaat het spreekwoordelijke doek open voor deze musici. Zo kunt u luisteren naar:

  • Het Dagkoor van Marijke van Klaveren
  • het dubbel(blaas)kwintet van Peter le Feber
  • Joke Vegter speelt piano
  • Jissy Severijn gaat zingen
  • Martin Korver zet zich achter het orgel
  • Nadia Askarova achter de vleugel
  • en als slotapotheose treedt een ad hoc koor van de Koningkerk op.

Als u zelf een keer iets wilt laten horen in een open podium-lunchconcert:  gewoon doen!  U kunt informatie vragen en/of zich aanmelden via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Het open podium-concert begint om 12 uur en zoals gebruikelijk kunt u -als u iets eerder komt -  een boterham mee-eten.  Na het concert serveren we een hapje en een drankje en houden we ter dekking van de onkosten voor de maandelijkse lunchconcerten een vrijwillige inzameling.

Op zondag  24 juni sluiten we de serie lunchconcerten 2017-2018 af met traditiegetrouw een concert van het Voorburgs Vocaal Ensemble onder leiding van Marijke van Klaveren. Onder de titel “The best of VVE” brengen zij ook dit jaar weer een programma dat staat als een huis en klinkt als een klok.

Van harte welkom!

Copyright © 2018 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.