home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Gemeentebreed

Voor data van de activiteiten: zie activiteitenkalender

Cantorij  Interessekringen
Fietstocht Gelegenheidskoor
Gemeenteavonden Kerstherberg

Cantorij
De cantorij repeteert onder leiding van Andrew Wright  voorafgaand aan een viering waarin de cantorij zingt. De repetities worden gehouden in de kerk, van 19.30 tot 21.00 uur.
Inlichtingen: mw. Marijke van Veenendaal, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Fietstocht
Ieder jaar wordt eind mei, begin juni op zondag na de kerkdienst een fietstocht langs een mooie route gehouden. De start is om 13.00 uur bij de Koningkerk. Halverwege de tocht wordt er op een mooi plekje een pauze ingelast waar de organisatie iedereen voorziet van limonade en koek.
Inlichtingen: dhr. Bert van Aller, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gelegenheidskoor
Enkele malen per jaar wordt er een gelegenheidskoor samengesteld voor bijzondere gebeurtenissen, zoals de kerstnachtdienst en de pinksterviering. In twee repetities worden bijdragen aan een dienst geoefend.
Inlichtingen: Wim Keijzer, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gemeenteavonden
Elk seizoen worden er enkele gemeenteavonden georganiseerd. Thema en datum worden van tevoren aangekondigd in KerkWijzer, Samenklank en de activiteitenagenda .

Interessekringen:

BoekenLeesclub 1
Het gaat om ‘gewone’ boeken, dus niet speciaal theologisch of zo.
Inlichtingen: Anneke Smallenbroek (tel. 3876703).

Spelkring

Op de eerste woensdag van de maand van 10.30 uur tot 12.30 uur komt er een groepje bij elkaar om spelletjes te doen. Meestal zijn wij met vijf tot zes personen. Gestart in de Fonteinkerk, zijn wij na een jaar verhuisd naar mijn woonkamer. Welke spelletjes doen wij? Waar we zin in hebben, bijvoorbeeld Scrabble, Rummikub, Genius (een kleurenspel) en Skip-Bo (een handigheidsspel met kaarten). 
U bent welkom bij Leni Wapenaar: Watertorenlaan 74, 2275 AX Voorburg, tel. 070-3691550.

Rondom Kerst 
De weken rond Kerst houdt de Koningkerk open huis. In die tijd bent u van harte welkom bij:
‒ Het Kerstconcert m.m.v. diverse koren die prachtige kerstliederen ten gehore brengen. En natuurlijk is er ook samenzang.
‒ Repetities van het gelegenheidskoor voor de viering op kerstavond (zie boven).
‒ Kerstavonddienst 24 december om 21.00 uur
‒ Kerstochtenddienst 25 december om 10.00 uur
‒ Op Tweede Kerstdag is er 's middags een gezellige High Tea in de Koningszaal.

Zie voor meer informatie de activiteitenagenda.

Copyright © 2020 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.