home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

Vacatures

De Open Hof is op zoek naar een wijkouderling en een diaken.

Naast het werk als ouderling en diaken nemen ze deel aan de kerkenraad en doen af en toe dienst als ouderling respectievelijk diaken van dienst. 

Verder zoeken we een opvolger voor onze secretaris.

Naast nieuwe ambtsdragers zoeken we versterking van:

  • De commissie Vorming en Toerusting. De commissie zorgt voor coördinatie, bezinning, en bedenken van het programma Vorming en Toerusting.

  • De commissie Liturgie en Eredienst. Met een kleine groep mensen een paar keer per jaar van gedachten wisselen over zaken m.b.t. eredienst en liturgie, vaak praktisch, soms ook meer bezinnend. Meer weten: neem contact op met ds. Els.

  • Coördinator gastvoorgangers. Het rooster voor 2019 is al gereed en de huidige coördinator wil graag een opvolger inwerken.

  • De commissie Communicatie. We zoeken mensen voor praktische taken: website bijhouden (we gaan de komende tijd toewerken naar een nieuwe website), De Open Hof-mail versturen en redactie Samenklank.

  • Bezoeken nieuw ingekomenen. Iemand die contact wil leggen namens de kerk met nieuwe (vaak jonge) mensen in wijkdeel 1 (rond Kon. Wilhelminalaan) die bij ons ingeschreven staan. Meer weten: neem contact op met ds. Els.

Als u interesse heeft of nadere informatie wenst, kunt u de voorzitters van de kerkenraad benaderen: Ria de Graaf, tel. 3863109, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Bruun Feijen, 3875444, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.