home
Oude Kerk Voorburg
Oude Kerk Voorburg 1
Protestantse Gemeente Voorburg

STEK, voor STad En Kerk

Als wijkgemeente binnen de classes Den Haag I en II van de Protestantse Kerk in Nederland kunnen we gebruik maken van Stek, voor STad En Kerk, in Den Haag en van de Servicedesk van de PKN .

 STEK - voor STtad En Kerk

• Begeleiding en ondersteuning
• Samenwerking in projecten en buurt- en kerkhuizen in de stad
• Bibliotheek

Stek is een locale organisatie van en voor de (wijk-)gemeenten in de classes Den Haag. Met contactpersonen onderhoudt Stek een relatie met elke wijkgemeente in deze classes. Daarnaast kunnen medewerkers van Stek voor een langere tijd voor een aantal uren aan uw wijkgemeente verbonden worden, voor ondersteuning of begeleiding. Bijvoorbeeld, om met u te werken aan een gewenste ontwikkeling of verandering in uw wijkgemeente (bijv. in kerkenraad, gemeente, pastoraat, jeugdwerk) of om iets met u op te bouwen (een nieuw diaconaal of missionair project of nieuw jeugdwerk). Kenmerkend voor de dienstverlening van Stek is: persoonlijke assistentie over en langere periode.

Stek richt zich behalve op wijkgemeenten ook direct op de stad, met allerlei diaconale en missionaire projecten Bij een aantal van deze projecten zijn wijkgemeenten nauw betrokken.

Zoekt u een diaconale of missionaire uitdaging, dan kan Stek helpen aan een verbinding met een dergelijk project of met u een nieuw project starten.
Stek heeft een bibliotheek voor jeugdwerk & onderwijs, missionair & diaconaal werk, gemeenteopbouw & liturgie. U kunt er tijdens kantooruren op woensdag t/m vrijdag terecht, op andere werkdagen en 's avonds op afspraak. U kunt de bibliotheek ook inschakelen voor uw eigen activiteiten (bijv. themaleestafel bij een gemeente-zondag).

Meer informatie vindt u op http://www.stekdenhaag.nl en Nieuwsbrief
Parkstraat 32, Den Haag
Postbus 371, 2501 CJ Den Haag
email :
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
tel. (070) 3181616

fax. (070)3181600

Copyright © 2019 De Open Hof . Alle rechten voorbehouden.
Joomla! is vrije software uitgegeven onder de GNU/GPL Licentie.